6 jan

Med välskött likviditet kan företaget växa

Det finns pengar att tjäna på att sköta om sin likviditet. Nystartade företag såväl som stora etablerade företag tjänar på att ha en god struktur över hela sin ekonomiska situation. Det handlar om att spendera pengar på rätt sätt och inneha pengar tills man tjänar på att skiljas från dem. Ibland kan det exempelvis handla om enklare skattefrågor: ska man fakturera före eller efter årsskiftet – vad tjänar man mest på? Ibland kan det handla om att investera i rätt affärer och placera in dem i ett smart ekonomiskt flöde. Och detta är inte svårt. Med lite vägledning kommer strukturen att fungera smärtfritt.

Hur startar man?

Om du inte har en god struktur redan tyder det på att du kan behöva en specialist som hjälper till att lägga upp en sådan och visar hur du kan optimera ditt kapital. Men frågan är hur man väljer sin rådgivare i en djungel av företag som erbjuder ekonomitjänster. Det finns några riktigt säkra kort med väl beprövade och lagom prissatta tjänster som är tillgängliga för liten som stor. De ekonomitjänster som erbjuds av Intrum är både heltäckande och effektiva. Hit kan du lämna både fakturering, förbättra din struktur och din likviditet samt få smart ekonomisk rådgivning. Intrum tar också hand om de som inte betalar dig – de har en inkassotjänst med mycket hög servicenivå och ett kundbemötande som gör att du aldrig behöver vara orolig om någon av dina kunder hamnar där.

Intrum tar täten i betalningsflöden

Intrum har ett heltäckande sortiment av tjänster inom ekonomi och hjälper entreprenörer och företag att utvecklas genom att skapa en stabil grund, framförallt inom betalningsflöden. Har kan du arbeta sida vid sida med en rådgivare som Intrum – och känna dig helt trygg. Om du önskar kan du överlämna hela din fakturering och fokusera enbart på dina egna kunder. Fakturahantering kan vara en tidskrävande process om du får snabb rotation på exempelvis en produkt du säljer. Intrums snabba fakturahantering gör också att de företag som anlitar dem förbättrar sin likviditet eftersom kapital blir mer snabbrörligt.

Tvister

Sena betalningar kan vara skönt att slippa hantera, som inkassotjänster men även tvister. Intrum Juridik kan ge dig råd i företagandet. De stödjer framgångsrikt både multinationella och små företag. Trygghet i en snygg förpackning!