12 maj

Återanvänd teknik – köp begagnad Iphone 12 i toppskick!

Det måste vara en toppenidé för företaget att kunna sälja använd teknik och samtidigt köpa välservad begagnad teknik till bra priser. Dessutom är återanvändning ett utmärkt bidrag till en mer miljövänlig ekonomi. För dig som ny företagare kan det bli stora besparingar, exempelvis om du vill ha nyare teknik som Iphone 12.

Köp begagnad Iphone 12 i toppskick

Om du inte har besökt mresell.se kan det vara dags att göra det! Sajten är lysande enkel, informativ och framförallt servar den alla som vill ”cirkulera” teknik av hög kvalitet. Om du vill köpa en begagnad Iphone 12 kan du hitta detta hos mresell.se. Du kan köpa en väl genomgången och servad mobiltelefon med fri frakt, fri retur och 12 månaders garanti. Det finns mycket smått och gott på sajten vad gäller Apple-produkter, du kan ekipera hela verksamheten om du vill – till kanonpris!

Sälj begagnad Iphone 12

Lika enkelt kan du sälja teknik om du vill byta till en annan modell. Det finns en trestegsprocess på mresell.se som du lätt kan följa. Den inleds med att du får ett kostnadsfritt erbjudande och om du är nöjd med detta sänder du din produkt till mresell.se. Du behöver inte betala något, mresell.se sänder ut ett förbetalt fraktdokument. Frakten är försäkrad, vilket är viktigt, samt också koldioxidneutral. Inom tre arbetsdagar utför mresell.se en kontroll av din Iphone 12 och ser till att all gammal data tas bort från telefonen. Du får snabbt betalt och om du vill kan du se dig om i det gedigna Apple-sortimentet efter nästa produkt.

Återanvändning av Apple-produkter

Apples produkter håller mycket hög kvalitet och har längre livslängd än många andra produkter. Ofta kastas de efter bara ett års användning, fortfarande högklassiga och användbara produkter. Det är här mresell.se kommer in i bilden med service och återanvändning. Detta är helt enkelt lysande!